Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 21:56 Βλέπω/Ακούω

Δήμητρα Κατσαφάδου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο όσο ήταν στη σκηνή του J2US


Μου το σπάσανε, δεν ξέρω πώς έγινε. Να κοιτάμε μόνο το καλό, εδώ χάνονται ζωές, το τζάμι θα μας απασχολήσει; Δεν στεναχωριέμαι, έφυγε η κακή ενέργεια με το σπάσιμο, είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου, όταν ενημερώθηκε μετά από το τέλος του Just the 2 of us, ότι κάποιος της έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου της.

Η επιχειρηματίας έκανε guest στο πρώτο Live μαζί με την Ελένη Δήμου, ωστόσο, την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του σόου τραγουδιού, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου της, που ήταν παρκαρισμένο έξω από τα στούντιο.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ενημερώθηκε από τα μέλη της παραγωγής για το τι συνέβη και μάλιστα ο Αρτ και η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τις πρώτες της αντιδράσεις.

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά να κοιτάμε μόνο το καλό, γιατί εδώ χάνονται ζωές. Το τζάμι θα μας απασχολήσει; Έφυγε η κακιά ενέργεια με σπάσιμο. Ήταν και ολοκαίνουργιο, το εγκαινίασαν. Δεν πειράζει, όμως, δε στεναχωριέμαι για τέτοια. Τις κρέμες μου είχε μέσα», τόνισε η Δήμητρα Κατσαφάδου στην κάμερα.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.03.2026

ΕΒΕΘ, ΕΒΕΑ, ΕΒΕΠ: Στρατηγική συμμαχία των τριών μεγαλύτερων Επιμελητηρίων για τη θωράκιση και ανάπτυξη της Ελληνικής μεταποίησης

Ένα ισχυρό, ενιαίο μέτωπο για την προάσπιση και την ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγικής βάσης συγκρότησαν χθες οι τρεις μεγαλύτεροι επιμελητηριακοί φορείς της χώρας, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα συμπόρε

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.03.2026

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι παρατείνονται τα άμεσα, προληπτικά μέτρα για την προστασία της κτηνοτροφίας του νησιού από τη νόσο της Ευλογ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.03.2026

Κομβικός ο ρόλος της βιομηχανίας πλαστικών στη διαφύλαξη των υδάτινων πόρων

Με σειρά ενημερωτικών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΒΠΕ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού Αθήνα, 19 Μαρτίου 2026 - Με το δικό του μήνυμα, που αφορά τη βιώσιμη χρήση των πλαστικών υλικών