Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021 16:45 Κρητική διατροφή Πίτα με κολοκυθάκια και παρμεζάνα Υλικά 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ 2 αβγά 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βήμα 2 Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού. Βήμα 3 Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού. Βήμα 4 Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Βήμα 5 Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια. Βήμα 6 Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο. Βήμα 7 Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.newsbeast.gr