Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:43 Πολιτική

Γελοίο το μέτρο για τους 65άρηδες. Δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε


Την αντίθεσή του με την προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος. Σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Πρόσφατα οι δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, πυροδότησαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τετάρτη 08.07.2026

Νίκος Ταχιάος «Επίκειται η απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο του Πάτρα – Πύργος»

Την απόφαση να απαγορευθεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, στο παράπλευρο και εναλλακτικό δίκτυο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, στο τμήμα από τα Καμίνια έως την Κάτω Αχαΐα

Post
Πολιτική Τρίτη 07.07.2026

Β. Κικίλιας: «Ο 6ος Προβλήτας και η Κρουαζιέρα αλλάζουν τη Θεσσαλονίκη»

Τη στρατηγική σημασία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας ανέδειξε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη

Post
Πολιτική Δευτέρα 06.07.2026

Επίσκεψη του Χρίστου Δήμα στο εργοτάξιο του σταθμού της Μίκρας και συμμετοχή στο Balkan Forum

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο εργοτάξιο της επέκτασης του Μετρό της Θεσσαλονίκης στον σταθμό της Μίκρας, ενώ