Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:43 Πολιτική

Γελοίο το μέτρο για τους 65άρηδες. Δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε


Την αντίθεσή του με την προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος. Σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Πρόσφατα οι δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, πυροδότησαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Κυριακή 24.05.2026

Τοποθέτηση πεζογέφυρας από Υλικό Bailey στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας από το 725 ΤΜΧ

Ολοκληρώθηκε τις βραδινές ώρες μεταξύ 23 και 24 Μαΐου 2026, με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, η τοποθέτηση πεζογέφυρας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας για τη ζεύξη του Κηφισού ποταμού.

Post
Πολιτική Κυριακή 24.05.2026

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχουμε παραλάβει 28 ανακαινισμένα ΤΕΠ και 55 Κέντρα Υγείας μέχρι σήμερα

Αναλυτικά ολόκληρη η καθιερωμένη ανάρτηση του πρωθυπουργού: Καλημέρα! Μία Κυριακή χωρίς ανασκόπηση ήταν αρκετή για να μαζευτούν πολλές εξελίξεις και αρκετά σημαντικά θέματα. Οπότε σήμερα θα προσπαθ

Post
Πολιτική Σάββατο 23.05.2026

Νίκος Ταχιάος – Αυτοψία στην κατασκήνωση ΧΑΝΘ του Πηλίου

Στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης της ΧΑΝΘ στον Άη Γιάννη Πηλίου βρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα αποκατάστασης από τις ζημιές που