Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:43 Πολιτική

Γελοίο το μέτρο για τους 65άρηδες. Δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε


Την αντίθεσή του με την προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εκφράζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος. Σε ανάρτησή του ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση γιατί, όπως λέει, «θα γελοιοποιηθεί».

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου, μάλιστα, κλείνει με το… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Πρόσφατα οι δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, πυροδότησαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

 

madata.gr
Post
Πολιτική Τρίτη 15.09.2026

Στη Βουλή από την Ελένη Βατσινά τα σοβαρά προβλήματα με το ΟΣΔΕ 2026

Την έντονη ανησυχία για την πορεία των δηλώσεωνΟΣΔΕ 2026και τον κίνδυνο να επηρεαστούν οι αγροτικές ενισχύσεις χιλιάδων παραγωγών της Κρήτης και ολόκληρης της χώρας αναδεικνύει με ερώτησή της προς τον

Post
Πολιτική Τρίτη 15.09.2026

Τα διόδια στον ΒΟΑΚ στο επίκεντρο νέας Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Χάρη Μαμουλάκη

Τα διόδια στον ΒΟΑΚ βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του ανεξάρτητου Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος ζητάει με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) προς τον Υπουργό

Post
Πολιτική Δευτέρα 14.09.2026

Αγρότες: Καθυστερήσεις από το 2020 στην εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών και στην επιστροφή χρημάτων από τον e-ΕΦΚΑ

Με Κοινοβουλευτική Ερώτησή του προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζητά σαφείς απαντήσεις και συγκεκριμένες ενέργειες για την επιτάχυνση και την αυτο