Image
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 17:05 Εκτός Ελλάδος

Σάλος με την κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Διέρρευσε βίντεο με εpωτικές στιγμές του

Η μελαχρινή καλλονή, Ντεφνέ Σαμιελί, τράβηξε σε μία νύχτα τα φώτα της δημοσιότητας το 2014 όταν οι φήμες την ήθελαν να είναι κρυφή ερωμένη του σουλτάνου. Φέρεται να γνώρισε τον Ερντογάν αφού είχε χωρίσει το 2011 από τον σύζυγό της με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 και έχουν μαζί μία κόρη.

Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου, ο Τούρκος πρόεδρος μαθαίνει ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με εκείνον και το όμορφο μοντέλο, η οποία σήμερα είναι τραγουδίστρια και έχει δικές της εκπομπές στην τηλεόραση και στο YouTube.

Μαινόμενος και εκτός εαυτού κάνει επίθεση στο διαδίκτυο απειλώντας ότι θα απαγορεύσει το twitter, του Facebook και του YouTube.

Η αιτία για το μίσος του εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε ονοματεπώνυμο.

Η Ντεφνέ Σαμιελί, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή.

Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, η Ντεφνέ Σαμιελί εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ.

Οι φήμες, τότε, είχαν οργιάσει τόσο πολύ που μιλούσαν ακόμα και για κρυφό γάμο της Ντεφνέ με τον Τούρκο ηγέτη. Ο Ερντογάν σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτές οι φήμες να φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του, με την οποία είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πολύ περισσότερο δεν ήθελε να αμαυρώσει την εικόνα του οικογενειάρχη και πιστού συζύγου που είχε αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει για τους πιστούς οπαδούς του.

Ο Τούρκος ηγέτης απαγόρευσε το twitter τον Μάρτιο του 2014 ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Το ίδιο απείλησε να κάνει και τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να πραγματοποιήσει ακόμα την απειλή του. Προς το παρόν, ο Ερντογάν έσβησε τη φωτιά που πήγε να ανάψει στο σαράι του. Το ερώτημα είναι, για πόσο ακόμα.

 

mega.com
Post
Εκτός Ελλάδος Σάββατο 28.03.2026

Πρεμιέρα επιθέσεων από τους Χούθι: Πύραυλοι κατά του Ισραήλ έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου

Συναγερμός στο Ισραήλ από ομοβροντία πυραύλων της Υεμένης – Ενεργοποιήθηκε η αεράμυνα, στο στόχαστρο στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Νέο μέτωπο στη γενικευμένη σύρραξη της Μέσης Ανατολής ανοίγουν ε

Post
Εκτός Ελλάδος Παρασκευή 27.03.2026

Πυριτιδαποθήκη η Μέση Ανατολή: Το Ιράν καταγγέλλει παραβίαση της «εκεχειρίας» Τραμπ – Απειλές για πλήγματα σε αμερικανικές βιομηχανίες

Οργή στην Τεχεράνη για ισραηλινές επιθέσεις σε χαλυβουργεία και πυρηνικές εγκαταστάσεις. «Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού», προειδοποιούν οι Φρουροί της Επανάστασης. Σε οριακό σ

Post
Εκτός Ελλάδος Παρασκευή 27.03.2026

28η Ημέρα Πολέμου: Παράταση στο τελεσίγραφο Τραμπ – «Απόβαση» 10.000 Αμερικανών στρατιωτών στη Μέση Ανατολή

Σε τεντωμένο σχοινί οι διαπραγματεύσεις Ουάσιγκτον-Τεχεράνης. Ο Τραμπ απειλεί με βομβαρδισμούς στις 6 Απριλίου, ενώ το Πεντάγωνο ενισχύει τις δυνάμεις του στην περιοχή. Η σύρραξη στη Μέση Ανατολή συμ