Image
Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 15:32 Βλέπω/Ακούω

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου έγινε και η παρουσίαση του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" από τον Υπουργό, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννη Αναστασάκη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού.
Συζητήθηκαν μέσα σε καλό κλίμα, κυρίως τα έργα του Δήμου που επρόκειτο να χρηματοδοτηθούν από τον "Φιλόδημο" και πλέον θα περάσουν στο νέο πρόγραμμα.
Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά, και ότι το "Αντώνης Τρίτσης" δίνει στους Δήμους μεγάλες δυνατότητες για αναπτυξιακά έργα. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχει στην διάθεση του, όπως κάνει μέχρι σήμερα, πάντα προς όφελος των δημοτών: «Με το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρεμβάσεις μεγάλης σημασίας, όπως η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου υδρεύσεως της πόλης του οποίου η χρηματοδότηση, όπως μας διαβεβαίωσε ο Υπουργός, είναι εξασφαλισμένη. Παράλληλα συζητήσαμε και για άλλα ώριμα έργα και μελέτες, προϋπολογισμού περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, με αναπτυξιακό χαρακτήρα, για τα οποία επίσης είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την χρηματοδότησή τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.


Πηγή: typoskritis.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.02.2026

Το Περιστέρι τίμησε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2026, στο κατάμεστο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, η π

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.02.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ο Μαραθώνας δεν είναι απλώς ένα περιφερειακό στοίχημα, είναι στοίχημα εθνικού επιπέδου»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεών του και στους 66 Δήμους του Λεκανοπεδίου, βρέθηκε στον Δήμο Μαραθώνα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμα

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.02.2026

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη Από την Παρασκευή 20-02-2026 έως την Πέμπτη 05-03-2026.

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι παρατείνονται τα άμεσα, προληπτικά μέτρα για την προστασία της κτηνοτροφίας του νησιού από τη νόσο της Ευλογ