Image
Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 11:39 Βλέπω/Ακούω

Επίθεση με βιτριόλι: Βέβαιη ότι θα βγει από τη φυλακή η 35χρονη

Τη βεβαιότητα ότι θα βγει από τη φυλακή εξέφρασε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα.

Αυτό φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της, όταν την επισκέφτηκε στη φυλακή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1.

Η 35χρονη, που είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος και δεν έχει απολογηθεί ακόμη.

Όπως είπε όμως στον πατέρα της, που την επισκέφτηκε μία φορά στη φυλακή, νιώθει βέβαιη ότι θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη.

Συγγενής της, που μίλησε στον ΑΝΤ1, είπε πως «μετά το συμβάν πήγανε (στη φυλακή) μία φορά και δεν ξαναπήγαν. Το μόνο που του είπε είναι ότι ‘εγώ θα βγω’. Τίποτε άλλο. Είναι εντολή του δικηγόρου να μην βγάλει άχνα για τίποτα. Δεν απολογήθηκε. Να σωπάσει και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Η 35χρονη μπορεί να σιωπά, μίλησαν όμως το κινητό της και ο φορητός υπολογιστής της. Τα στοιχεία που κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα, αποκαλύπτει η Realnews.

Δυόμισι μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, κι αφού μεσολάβησε ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα με πόνους, αγωνία και συνεχόμενα χειρουργεία, η 34χρονη Ιωάννα είναι πολύ κοντά στο να πάρει εξιτήριο.

Τα νεότερα για την υγεία της 34χρονης - Πότε θα πάρει εξιτήριο

Δυόμισι μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, κι αφού μεσολάβησε ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα με πόνους, αγωνία και συνεχόμενα χειρουργεία, η 34χρονη Ιωάννα είναι πολύ κοντά στο να πάρει εξιτήριο.

Η 34χρονη είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Παρόλα αυτά η ψυχολογία της κοπέλας ακόμη δεν είναι καλή.

Την περασμένη εβδομάδα το κορίτσι υποβλήθηκε στο έβδομο χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι, το οποίο είναι καμένο από το καυστικό υγρό.

Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα είναι η οικογένειά της και οι στενές φίλες της.

Την ίδια ώρα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών της Θήβας. Παραμένει αμίλητη και δεν έχει πει κουβέντα για εκείνη την ημέρα.

Πάντως, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση όσον αφορά στις έρευνες της αστυνομίας.

 

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 21.04.2026

Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα

Με σταθερά βήματα προχωρά η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα, καθώς ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της στάσης αφετηρίας επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ, στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ. Η παρέμβαση αυ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 21.04.2026

Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους επιτυχόντες μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης ο Δήμος Κηφισιάς, για μια ακόμη χρονιά, τίμησε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοσίων Λυκείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 20.04.2026

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γ. Μυλωνάκη, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο κ. Μυλωνάκης συνεχίζ