Image
Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020 20:18 Εκτός Ελλάδος

Ο γαμπρός κόλλησε με κορονοϊό 100 καλεσμένους και δύο μέρες μετά το γάμο πέθανε

Ένας 30χρονος μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού ταξίδεψε από το Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου μένει, στην πόλη Μπιχάρ, από όπου κατάγεται, για να κάνει τον γάμο του τον Ιούνιο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
 
Όπως αναφέρει το FOX, ο άνδρας ήθελε να αναβάλλει το μυστήριο, αλλά οι οικογένειες δεν ήθελαν να το μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά ο γάμος να μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς ο γαμπρός κόλλησε με κορονοϊό 100 καλεσμένους.
 
Ο 30χρονος έφτασε στην πόλη Paliganj την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, ενώ ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 15 Ιουνίου. Άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα του κορονοϊού όπως υψηλό πυρετό και διάρροια. Σύμφωνα με το CBS, δεν έκανε τεστ για τον κορονοϊό, καθώς η οικογένειά του τον πίεζε να μην αλλάξει ημερομηνία για τον γάμο.
 
Ο γαμπρός πήρε φάρμακα για τον πυρετό από μόνος του, χωρίς να συμβουλευτεί κάποιον γιατρό και προχώρησε τελικά κανονικά με τον γάμο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Δυστυχώς δύο ημέρες μετά τον γάμο πέθανε. Η οικογένεια του προχώρησε με ιδιαίτερη ταχύτητα στην αποτέφρωσή του, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές.
 
Στον γάμο ήταν καλεσμένοι περισσότεροι από 350 άνθρωποι συνολικά. "Αν και δεν αισθανόταν καλά μέχρι τις 14 Ιουνίου, την παραμονή του γάμου δηλαδή, και ενώ ήθελε να τον αναβάλλει, και οι δύο πλευρές και οι δύο οικογένειες ήταν κατά της αλλαγής γιατί θα έχαναν πολλά χρήματα από όσα είχαν ήδη κανονιστεί" δήλωσε ένας συγγενείς στην Indian Express. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

 

 

madata.gr
Post
Εκτός Ελλάδος Τετάρτη 04.11.2026

Ιστορική ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν το Κογκρέσο και ελέγχουν τη Βουλή στην υπόλοιπη θητεία του Τραμπ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης, οι Δημοκρατικοί κερδίζουν τον έλεγχο τόσο της Γερουσίας όσο και της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ. Πρόκειται γ

Post
Εκτός Ελλάδος Τρίτη 03.11.2026

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Στις κάλπες εκατομμύρια Αμερικανοί για τον έλεγχο του Κογκρέσου

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, εκατομμύρια Αμερικανοί για τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές (midterm elections). Η αναμέτρηση θεωρείται καθοριστική, καθώς θα κρίνει τον συσχετι

Post
Εκτός Ελλάδος Τετάρτη 28.10.2026

Σιδηροδρομική τραγωδία στο Τολέδο: 17 λεπτά τυφλής πορείας και τριπλή προειδοποίηση πριν τη φονική σύγκρουση με 68 νεκρούς

Μια ανείπωτη εθνική τραγωδία συγκλονίζει την Ισπανία, καθώς η σφοδρή σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών υψηλής ταχύτητας στην περιοχή του Τολέδο άφησε πίσω της τουλάχιστον 68 νεκρούς και περισσότερους από 10