Image
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 14:07 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Συμφωνία Δημάρχου Ηρακλείου και ΟΛΗ με τον Υπουργό Οικομομικών για την χερσαία ζώνη

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου επιβεβαίωσε στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στην συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου.
Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Μηνάς Παπαδάκης, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι από πλευράς Υπουργείου υπάρχει η σύμφωνη γνώμη ώστε να προχωρήσουν οι τελικές διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Αυτό σημαίνει, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ότι: «πλέον, σε πολιτικό επίπεδο, το θέμα ουσιαστικά έχει τελειώσει, μετά και τη θετική άποψη τόσο του Υπουργού Οικονομικών όσο και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Απομένει η διευθέτηση ορισμένων τεχνικών λεπτομερειών που αφορούν και στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ώστε το ζήτημα να κλείσει και τυπικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα συμβεί σε εύλογο χρονικό διάστημα».

 

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 29.05.2026

Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες 2026: Ανακοινώθηκαν τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Στο ξεκίνημα της φετινής εξεταστικής περιόδου, χιλιάδες μαθητές των Γενικών Λυκείων πέρασαν σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου 2026, το κατώφλι των εξεταστικών κέντρων για την πρώτη δοκιμασία των Πανελλαδικών

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 29.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 29/5/26

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 28.05.2026

Κύκλωμα 4 αλλοδαπών στο Ηράκλειο και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στη Σητεία

Κύκλωμα, το οποίο δραστηριοποιούταν τον τελευταίο χρόνο με αντικείμενο την παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Τουρκία στην Σητεία, κατόπιν συνεργασίας και ανταλλαγής πληροφοριών της ΕΥΠ με την Διεύθ