Image
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 14:07 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Συμφωνία Δημάρχου Ηρακλείου και ΟΛΗ με τον Υπουργό Οικομομικών για την χερσαία ζώνη

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου επιβεβαίωσε στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στην συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου.
Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Μηνάς Παπαδάκης, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι από πλευράς Υπουργείου υπάρχει η σύμφωνη γνώμη ώστε να προχωρήσουν οι τελικές διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Αυτό σημαίνει, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ότι: «πλέον, σε πολιτικό επίπεδο, το θέμα ουσιαστικά έχει τελειώσει, μετά και τη θετική άποψη τόσο του Υπουργού Οικονομικών όσο και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Απομένει η διευθέτηση ορισμένων τεχνικών λεπτομερειών που αφορούν και στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ώστε το ζήτημα να κλείσει και τυπικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα συμβεί σε εύλογο χρονικό διάστημα».

 

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

ΔΑΟΕ: Δύο συλλήψεις για την πολύνεκρη επίθεση στη Marfin

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης στην τράπεζα Marfin, που σημειώθηκε στις

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

Θεσσαλονίκη: Έσπασε παράθυρο σε πτήση της Ryanair – Τραυματίστηκε επιβάτης, ασφαλής η επιστροφή του αεροσκάφους

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Ryanair με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας, όταν παράθυρο του αεροσκάφους υπέστη θραύση ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ε

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

Παρουσίαση έρευνας “Helping Homes” στο Ηράκλειο: «Καμπανάκι» INZEB για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών (vid)

Την επιτακτική ανάγκη για ριζική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο η Πολιτεία διαχειρίζεται τις φυσικές καταστροφές και την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών ανέδειξε ο Οργανισμός INZEB. Τα αποτελέσματ