Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 21:21 Ειδήσεις

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη της σφαγής του 23χρονου


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας-για σφαγή μιλούν όσοι έχουν εικόνα της αυτοψίας-του 23χρονου Πακιστανού στην παραλία του Αλμυρού, στον Άγιο Νικόλαο.

Δεν αποκλείεται ο δράστης να μην είναι ένας, ενώ πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι γίνονται προσαγωγές τόσο από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου όσο και από το Ηράκλειο.

Οι προσαχθέντες ανήκουν κατά κύριο λόγο στην Πακιστανική κοινότητα και υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να συνδέονται με το θύμα.

Κάποιες πληροφορίες που έχουν φθάσει στις Αρχές αναφέρουν ότι το έγκλημα ίσως σχετίζεται με πράξη αντεκδίκησης επειδή στενό συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου στο Πακιστάν είχε εμπλακεί σε δολοφονία. Όμως αυτές είναι πληροφορίες που δεν είναι απολύτως διασταυρωμένες.

Όμως ελέγχονται από την στιγμή που γίνεται σχετική αναφορά από ομοεθνείς του 23χρονου θύματος, οι οποίοι φέρονται να γνώριζαν πράγματα για το παρελθόν και την οικογένεια του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα φρικτό και βάναυσο έγκλημα με απίστευτη αγριότητα. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Οι προσαχθέντες εξετάζονται και ενώ λαμβάνονται αποτυπώματα και DNA.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 11.05.2026

Με συγκίνηση και συμβολισμό τιμήθηκε η Μητρότητα στο Αστρίτσι

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», με σταθερό προσανατολισμό στην ανάδειξη των αξιών της οικογένειας, αφιέρωσε την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 σε μια εκδήλωση υ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 07.05.2026

Γ. Αυτιάς για σύνορα: Αύξηση κονδυλίων, άμεσες επιστροφές, ολοκλήρωση έργων στον Έβρο

Δέκα προτάσεις κατέθεσε στην Οικονομική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ως εισηγητής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σχετικά με την οικονομική

Post
Ειδήσεις Σάββατο 02.05.2026

Ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης για φθηνό ρεύμα ζήτησε από την Κομισιόν ο Γ. Αυτιάς

Την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης στην Ευρώπη, ζήτησε από την Κομισιόν ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ώστε να μειωθεί άμεσα η τιμή του ρεύματος και στην Ελλάδα. Ο Έλληνας