Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 11:59 Ειδήσεις Νομός: Λασιθίου

Λασίθι: Απίστευτη αγριότητα στη δολοφονία του 23χρονου Πακιστανού - Έλιωσε το κρανίο του


Ήταν τέτοια η μανία του δολοφόνου που έσπασε η ξύλινη λαβή του σφυριού - Το πτώμα του 23χρονου εντοπίστηκε χθες το πρωί σε παραλία 

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα γίνει στην σορό του 23χρονου Πακιστανού που βρέθηκε δολοφονημένος με πρωτοφανή αγριότητα χθες το πρωί στην παραλία του Αλμυρού, στον δήμο Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.

 

Πάντως, όπως διαπιστώθηκε, ο δολοφόνος φαίνεται ότι είχε αιφνιδιάσει τον άτυχο νεαρό και τον είχε χτυπήσει πισώπλατα με το σφυρί που βρέθηκε δίπλα του, λιώνοντας κυριολεκτικά την πίσω πλευρά του κρανίου και του λαιμού του. Ήταν τόση η μανία του δολοφόνου, ώστε η ξύλινη λαβή του σφυριού έσπασε! Όμως, ο δράστης αποτελείωσε το θύμα του χτυπώντας το και με μαχαίρι, το οποίο επίσης βρέθηκε δίπλα του!

 

Ο 23χρονος Βαχίντ ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο όπου εργαζόταν και, σύμφωνα με συμπατριώτες του, ήταν εργατικός και φιλήσυχος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος, ελπίζοντας να ανακαλύψουν με ποιον είχε διαφορές και αν συνέβη κάτι κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ή αν είχε προηγούμενα με κάποιον από την πατρίδα του.

www.protothema.gr

 
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 29.05.2026

«Νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας και ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής και της κυπριακής κυριαρχίας»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ με τις οποίες αμφισβητεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 28.05.2026

Β. Κικίλιας στη Συνέντευξη Τύπου για τα “Ποσειδώνια 2026”: «Ως κόρη οφθαλμού θα υπερασπιστούμε τη ναυτιλία, τη βαριά βιομηχανία της χώρας»

Στη διαχρονική δύναμη της ελληνικής ναυτιλίας, στον καθοριστικό ρόλο της για την παγκόσμια οικονομία και το διεθνές εμπόριο, καθώς και στη σημασία των “Ποσειδωνίων 2026” σε μια περίοδο έντ

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 25.05.2026

Ο Σάκης Αρναούτογλου στην Κίνα: «Η Ευρώπη δεν μπορεί να χάσει τη μάχη της παραγωγής, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας»

Στο Πεκίνο και τη Γουχάν ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ για την 43η Διακοινοβουλευτική Συνάντηση ΕΕ – Κίνας, με αιχμή οικονομία, τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, εμπόριο και πράσινη μετάβαση. Ο ευρω