Image
Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 14:15 Ειδήσεις

Φωτιά σε αστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου

Αμέσως οι επιβάτες του οχήματος βγήκαν έξω ενώ αμέσως έσπευσε η πυροσβεστική που έσβησε τις φλόγες που τύλιξαν το λεωφορείο προκαλώντας αναστάτωση και τρόμο στους διερχόμενους πολίτες.



Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργο Βουλγαράκη η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

"Ο οδηγός διατήρησε τη ψυχραιμία του καθώς είχε αντιληφθεί τις φλόγες την ώρα που έστριβε από την Αβέρωφ με κατεύθυνση προς τη στάση του λεωφορείου στην Πλατεία Ελευθερίας. Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν με ασφάλεια από το λεωφορείο", εξηγεί ο κ. Βουλγαράκης.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν διμοιρία της ΕΛΑΣ που φρόντισε να διακόψει την κυκλοφορία και να απομακρύνει με ασφάλεια τους πεζούς. Μάλιστα, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά μέχρι να φθάσουν τα Πυροσβεστικά οχήματα.



Ιδιαίτερη προσοχή συνίσταται στους οδηγούς - κυρίως δικύκλων - λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από το νερό και ποσότητα καυσίμου.
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 17.04.2026

Εθελοντική αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζια αύριο Σάββατο 18-04-2026

Το Σάββατο 18 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο αίθριο της Λότζια από τις 09:30 έως τις 14:00. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγμα

Post
Ειδήσεις Τρίτη 14.04.2026

Σάκης Αρναούτογλου στο Ευρωκοινοβούλιο: «Η ανθεκτικότητα στο νερό δεν χτίζεται με συνθήματα, αλλά με δημόσιες επενδύσεις, δίκτυα και λογοδοσία»

Στην εκδήλωση “Turning the tide: A multi-stakeholder dialogue towards a water resilient Europe”, που διοργάνωσε η «Ομάδα Ευρωβουλευτών για την Κλιματική Αλλαγή, τη Βιοποικιλότητα και

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 09.04.2026

40 τροπολογίες για χρηματοδοτήσεις νησιών και ορεινών περιοχών κατέθεσε ο Γ. Αυτιάς

Με 40 τροπολογίες, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων σε αστικές, νησιωτικές και ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Ζητά βελτιωμένη πρό