Image
Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 15:10 Κρητική διατροφή

Σολομός με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης

Υλικά

1/3 φλ. τσαγιού φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού πάνκο
1/4 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα τριμμένη
1 φιλέτο σολομού (περίπου 400 γρ.)
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνος τους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε τα φιστίκια με το πάνκο ψωμιού και την παρμεζάνα.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τον σολομό σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί με το δέρμα προς τα κάτω.
Βήμα 4
Αλατοπιπερώστε και καλύψτε με το μείγμα φιστικιού, πιέζοντας για να κολλήσει.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.

newsbeast.gr
Post
Κρητική διατροφή Σάββατο 20.04.2024

Αποφασισμένοι για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας ΚρήτηςΠΟΠ, Αυγενάκης και εκπρόσωποι παραγωγικών και θεσμικών φορέων

Αποφασισμένος να ενισχύσει τις προσπάθειες για σύσταση Διεπαγγελματικής Γραβιέρας Κρήτης – ΠΟΠ, των φορέων που θέλουν να προχωρήσουν στη δημιουργία της, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 19.04.2024

Αυγενάκης: Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δίνει η ψηφιακή εποχή, τα κρητικά προϊόντα μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο!

Με στόχο τα κρητικά προϊόντα να κατακτήσουν τον κόσμο και να νιώσουν, όσοι τα γεύονται, το άρωμα, τον γαστρονομικό πολιτισμό και τις ομορφιές του νησιού, άνοιξε τις πύλες του το 3ο Forum Κρητικών Προϊ

Post
Κρητική διατροφή Παρασκευή 19.04.2024

Ξεκινά σήμερα στη HELEXPO το 3ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κομβικό σημείο συνάντησης των παραγωγών της Κρήτης με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής, ευρωπα